ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ – ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ – ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Διατηρούμε μια φιλική και επαγγελματική σχέση με τους πελάτες μας. Τους παρέχουμε μια γρήγορη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση. Έχουμε αγκαλιάσει τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και τις πράσινες πρωτοβουλίες στον τομέα της καταπολέμησης και τις ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ των παρασίτων. Οι υπηρεσίες μας συμμορφώνονται με όλα τα τρέχοντα ευρωπαϊκά, εθνικά πρότυπα και κανονισμούς. Το πιο σημαντικό είναι ότι έχουμε εκπαιδευτεί σε υψηλό επίπεδο. Είμαστε πάντα έτοιμοι να παράσχουμε όσο το δυνατόν πιο επαγγελματική εξυπηρέτηση. Χρησιμοποιώντας επαγγελματικά και μόνο προϊόντα απολύμανσης εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, καταφέρνουμε την απόλυτη εξόντωση των ενοχλητικών επισκεπτών σας μόνιμα και χωρίς συνέπειες στην ανθρώπινη υγεία. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας φροντίζει ώστε ο χώρος σας να είναι πάντα καθαρός, υγιεινός και με πιστοποιητικό απολύμανσης. Καλέστε μας στο 210 80 000 14.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Παρέχουμε ασφαλή και διακριτική απολύμανση όλων των μορφών παρασίτων στον επιχειρηματικό, οικιακό και δημόσιο τομέα. Ακόμη και την ίδια ημέρα που θα μας καλέσετε μπορεί να πραγματοποιηθεί η επίσκεψή μας σε ανταγωνιστικές πάντα τιμές. Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε ένα ασφαλές, υγιεινό περιβάλλον διαβίωσης και εργασίας, προστατεύοντας ταυτόχρονα το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο που είναι η υγεία σας. Με πολλά χρόνια εμπειρίας, θα πραγματοποιήσουμε τις εργασίες γρήγορα και αποτελεσματικά. Θα σας δώσουμε συμβουλές για το πώς να αποφευχθούν μελλοντικά προβλήματα. Παρέχουμε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία ελέγχου των παρασίτων για σχολεία, εστιατόρια, εργοστάσια, εγκαταστάσεις επεξεργασίας τροφίμων, οικίες, δημόσιες υπηρεσίες, νοσοκομεία, κ.α. Προσφέρουμε επαγγελματικές απολυμάνσεις.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ
ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Οι κατσαρίδες θεωρούνται ευρέως ως ένα από τα παλαιότερα είδη στη γη. Γενικά παμφάγα, τα έντομα αυτά είναι κυρίως νυκτόβια και θα τρέξει μακριά, όταν εκτίθενται στο φως. Σκληραγωγημένες όπως είναι οι κατσαρίδες είναι σε θέση να ζουν για ένα μήνα χωρίς τροφή. Πού θα ελέγξετε μια προσβολή από κατσαρίδες; Ο εντοπισμός της θέσης μιας προσβολής από κατσαρίδες μπορεί να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα είδη κατσαρίδων που έχουν εισβάλει στην ιδιοκτησία σας. Ορισμένα είδη προτιμούν ζεστές και υγρές περιοχές, ενώ άλλα είδη μπορούν να βρεθούν σε πιο δροσερά σημεία. Μη χάνετε καθόλου χρόνο καταφεύγοντας σε ερασιτεχνικές λύσεις με κοινά εντομοκτόνα του εμπορίου γιατί δεν θα σας δώσουν το ζητούμενο αποτέλεσμα. Για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα που αφορά την υγεία, τη μόνη λύση θα σας την δώσουμε εμείς. Καλέστε μας σήμερα και κανονίστε την απεντόμωση του χώρου σας. Κάθε απολύμανση για κατσαρίδες συνοδεύεται από το απαραίτητο πιστοποιητικό.

Εκτός από αποκρουστικές, οι κατσαρίδες είναι και φορείς μικροβίων και ασθενειών, όπως η σαλμονέλα. Μπορούν να μολύνουν επιφάνειες καθώς και τρόφιμα, που αν καταναλωθούν προκαλούν τροφική δηλητηρίαση και γαστρεντερίτιδα. Μην αφήνετε το σπίτι ή την επιχέιρησή σας εκτεθειμένα σε πιθανές μολύνσεις. Μια απολύμανση για κατσαρίδες από ένα εξειδικευμένο συνεργείο, με τα κατάλληλα σκευάσματα θα δώσει τη λύση που χρειάζεστε. Η εταιρεία μας τηρεί όλες τις προδιαγραφές που προβλέπονται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Διαθέτουμε την πείρα και την τεχνογνωσία για μία σωστή εφαρμογή απεντόμωσης. Θα σας δώσουμε επίσης τις κατάλληλες συμβουλές για προληπτικά μέτρα που πρέπει να πάρετε για την αντιμετώπιση των κατσαρίδων. Εμπιστευτείτε μας για την ασφάλεια και την υγιεινή του χώρου σας κι εμείς θα ανταποκριθούμε με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ
ΜΥΡΜΗΓΚΙ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ

Παρέχουμε υπηρεσίες απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας. Ένα πολύ συνηθισμένο παράσιτο που αντιμετωπίζουμε είναι το μυρμήγκι. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να απαλλαγείτε από τα μυρμήγκια; Ο καλύτερος τρόπος να μάθετε πώς να απαλλαγείτε από τα μυρμήγκια στο σπίτι είναι να μάθετε πώς να τα αποτρέψετε. Έχοντας ένα συνεχές πρόγραμμα υπηρεσιών με έναν επαγγελματία διαχείρισης παρασίτων όπως η εταιρεία μας. Είναι το κλειδί για τη διαχείριση των προβλημάτων από παράσιτα στο σπίτι σας. Ο τεχνικός μας θα συνεργαστεί μαζί σας για την καλύτερη προσέγγιση για την απολύμανση για μυρμήγκια, ώστε να τα κρατήσετε μακριά από το σπίτι σας στο μέλλον. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει εσωτερικές και εξωτερικές εφαρμογές, στεγανοποίηση των σημείων εισόδου γύρω από το σπίτι και χρήση ειδικών σκευασμάτων κατά των εντόμων γύρω από την ιδιοκτησία σας.

Από την πλευρά σας, είναι σημαντικό να ακολουθήσετε μερικές συμβουλές μας, εάν θέλετε να κρατήσετε τα μυρμήγκια μακρυά σας. Τα περισσότερα είδη μυρμηγκιών που είναι στο σπίτι σας, απλά ψάχνουν για φαγητό, οπότε όσο πιο δύσκολο τους το κάνετε αυτό, τόσο λιγότερο χρόνο θα περάσουν στο χώρο σας. Με άλλα λόγια, αν δεν βρουν αυτό που ψάχνουν, θα κοιτάξουν κάπου αλλού (κάτι που είναι καλό για εσάς, αλλά ίσως να είναι κακά νέα για τους γείτονές σας). Δυστυχώς, η επίτευξη ενός πεντακάθαρου σπιτιού μπορεί να είναι δύσκολη. Αυτό που μοιάζει με μια καθαρή κουζίνα με την πρώτη ματιά μπορεί να περιλαμβάνει μερικούς κόκκους ζάχαρης στον πάγκο ή μερικά ψίχουλα που έπεσαν από το τραπέζι που τρώτε. Αυτή η φαινομενικά ασήμαντη ποσότητα τροφής είναι κατάλληλη για μια βασίλισσα μυρμηγκιών όταν οι εργάτες την φέρουν πίσω. Καλέστε μας και θα βρούμε την κατάλληλη απολύμανση για μυρμήγκια.

Τα κουνούπια μας επισκέπτονται συνήθως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Αγαπάνε τα ζεστά κλίματα και την υγρασία. Ωστόσο είναι πάρα πολύ ενοχλητικά σε όλους μας. Κάθε φορά ψάχνουμε τρόπους ώστε να προστατευθούμε από αυτά. Τα θηλυκά κουνούπια είναι εκείνα που τσιμπάνε γιατί μόνο αυτά τρέφονται με αίμα. Τα τσιμπήματά τους συνοδεύονται από εξανθήματα που προκαλούν φαγούρα. Το ζήτημα είναι ότι δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα. Υπάρχουν πάρα πολλές χιλιάδες είδη κουνουπιών και κάποια από αυτά θέτουν σε κίνδυνο την υγεία μας. Ο λόγος είναι ότι είναι φορείς διαφόρων ασθενειών και μολύνσεων. Τα κουνούπια δυστυχώς είναι από εκείνα τα έντομα που είναι αδύνατον να καταπολεμηθούν στο 100%. Αυτό συμβαίνει επειδή πετάνε και δεν μένουν στάσιμα σε κάποιο μέρος. Μπορούμε όμως να περιορίσουμε την ποσότητά τους σε μεγάλο βαθμό με το να κάνουμε συχνά απολύμανση στους χώρους μας.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ
ΚΟΥΝΟΥΠΙ

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τακτική απολύμανση για κουνούπια σε κάθε χώρο και σε κάθε κτίριο. Οι τεχνικοί της είναι όλοι εξειδικευμένοι σε ότι αφορά τον τομέα της απολύμανσης. Με τεχνικές φιλικές προς το περιβάλλον, επιτυγχάνουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι ψεκασμοί που εφαρμόζονται γίνονται με ειδικά σκευάσματα – απωθητικά για τα κουνούπια που όμως δεν θέτουν σε κίνδυνο την ανθρώπινη υγεία. Σας συνιστούμε η απολύμανση για κουνούπια να λαμβάνει χώρα κάθε 20 – 25 μέρες, τουλάχιστον κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Φροντίζοντας γι αυτό, είναι στην ευχάριστη θέση να σας προτείνει συμβόλαια τακτικής απολύμανσης με βάση πάντα τις δικές σας ανάγκες και χωρίς μεγάλο οικονομικό κόστος. Η καλή φήμη της εταιρείας κρίνεται πάντα εκ του αποτελέσματος και είμαστε στην ευχάριστη θέση οι πελάτες μας, να μας προτείνουν για τις ποιοτικές και αποτελεσματικές απολυμάνσεις που προσφέρουμε. Επικοινωνήστε σήμερα και θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε και να σας λύσουμε κάθε απορία.

ΚΟΡΙΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΙΟΥΣ

Ο κοριός προσαρμόζεται απόλυτα στο ανθρώπινο περιβάλλον. Είναι μικρό, νυκτόβιο έντομο και τρέφεται με το αίμα των ανθρώπων. Σε κάποιους προκαλεί και εξανθήματα και δερματικές λοιμώξεις.
Οι κοριοί υποκρύπτουν παθογόνα στο σώμα τους, συμπεριλαμβανομένων της πανούκλας και της ηπατίτιδας Β. Όμως δεν έχουν συνδεθεί με τη μετάδοση οποιασδήποτε ασθένειας και δεν θεωρούνται ως ιατρική απειλή. Η απολύμανση για κοριούς είναι ιδιαίτερα δύσκολη και σχολαστική. Οι κοριοί συνήθως βρίσκονται σε χώρους που κοιμόμαστε καθώς μας τσιμπάνε την ώρα του ύπνου μας. Αφού τραφούν μπορούν να παραμείνουν κρυμμένοι για πολύ καιρό. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλές φορές είναι δύσκολο να εντοπιστούν. Σημάδια παρουσίας κοριών εκτός από αυτά στο δέρμα σας από τσιμήματα, είναι επίσης και καφέ ή κόκινες κηλίδες στα κλινοσκεπάσματά σας.

Μια σωστή και επαγγελματική απολύμανση για κοριούς πρέπει να γίνει σε 2 στάδια, σε 15 ημέρες αυστηρά μεταξύ τους. Ο λόγος που απαιτούνται 2 εφαρμογές είναι για να εξοντώσουμε στη δεύτερη απολύμανση τα αυγά των κοριών, που πιθανότατα έχουν γεννηθεί. Οι 15 ημέρες είναι ο χρόνος εκκόλαψης των αυγών των κοριών. Κατα τη διάρκεια των 2 εφαρμογών θα πρέπει να ψεκαστούν σχολαστικά οι μολυσμένοι χώροι, χωρίς να μας ξεφύγει το παραμικρό σημείο. Μόνο έτσι θα είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε σίγουρο αποτέλεσμα για την ολοκληρωτική εξόντωση των κοριών. Μια ερασιτεχνική και χωρίς τα κατάλληλα φάρμακα εφαρμογή δε θα έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η αντιμετώπιση των κοριών απαιτεί προσέγγιση από εξειδικευμένους τεχνικούς με πιστοποιημένα, ασφαλή και δραστικά εντομοκτόνα σκευάσματα.

ΨΥΛΛΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΥΛΛΟΥΣ

Οι ψύλλοι είναι μικρά έντομα καφέ ή κοκκινωπού χρώματος τα οποία τρέφονται με αίμα από πτηνά και θηλαστικά συμπεριλαμβανομένου του ανθρώπου. Το πιο χαρακτηριστικό τους γνώρισμα είναι ότι αναλογικά με το μέγεθός τους, μπορούν να κάνουν μεγάλα άλματα. Συνήθως ταξιδεύουν επάνω στον ξενιστή τους διανύοντας μεγάλες αποστάσεις. Γι αυτό, χωρίς ξενιστή, οι ενήλικες ψύλλοι ζουν μόνο λίγες ημέρες μέχρι και δύο εβδομάδες. Όταν όμως βρουν τον κατάλληλο ξενιστή και έδαφος, πολλαπλασιάζονται και αναπαράγονται με πολύ ταχείς ρυθμούς. Υπάρχουν πολλά είδη ψύλλων με πιο συνηθισμένο εκείνον της γάτας τον οποίον βρίσκουμε σε γάτες, σκύλους αλλά και μέσα στα σπίτια. Ο κύκλος της ζωής των ψύλλων περιλαμβάνει τέσσερα στάδια: αυγό, νύμφη, προνύμφη και το ενήλικο έντομο. Η διάρκεια και επιβίωσή τους εξαρτάται από τη θερμοκρασία και την υγρασία που επικρατούν στον περιβάλλοντα χώρο. Καλέστε μια καλή εταιρεία απολυμάνσεων καθώς είναι η μοναδική λύση απέναντι στο συγκεκριμένο πρόβλημα.

Οι ενδείξεις ότι μπορεί να έχετε προσβληθεί από ψύλλους είναι τα τσιμπήματα που συνοδεύονται από φαγούρα. Αν διαπιστώσετε κάτι τέτοιο, μη χάνετε χρόνο και κινηθείτε πολύ γρήγορα αφού οι ψύλλοι είναι η αιτία και για τη μεταφορά πολλών ιογενών ασθενειών. Ερασιτεχνικές και οικιακές λύσεις δεν υπάρχουν. Η εταιρεία μας είναι η πλέον ειδική για τη ριζική απολύμανση για ψύλλους. Με την εξειδίκευση και την πείρα που την διακατέχει, θα σας απαλλάξει οριστικά από τους ψύλλους χωρίς να διατρέξει απολύτως κανένα κίνδυνο η υγεία σας και η υγεία των μικρών σας φίλων. Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιεί είναι ελεγμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και πιστοποιημένα. Θα καθαρίσει τον χώρο σας από τους ψύλλους αφού πρώτα βρει τις φωλιές τους. Να ξέρετε ότι οι ψύλλοι φωλιάζουν παντού. Από στρώματα και καναπέδες μέχρι πατώματα και ντουλάπες. Καλέστε μας σήμερα για να προγραμματίσουμε μία απολύμανση για ψύλλους και ξενοιάστε για πάντα!

ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ
ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ

ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ

Μήπως αντιμετωπίζετε πρόβλημα με ποντίκια; Τότε μπορούμε να καταλάβουμε ακριβώς πως νιώθετε. Η εισβολή των ποντικιών στο χώρο μας σίγουρα είναι ότι χειρότερο μπορεί να μας συμβεί. Τα ποντίκια είναι πολύ αποκρουστικά και εκτός αυτού γίνονται και επικίνδυνα. Αγαπούν τα βρώμικα και σκοτεινά μέρη όπως είναι οι βόθροι, τα φρεάτια και οι αποχετεύσεις. Μεταφέρουν πολλά μικρόβια και μεταδίδουν αρκετές ασθένειες. Μερικές από αυτές είναι η πανώλη, ο τυφοειδής πυρετός και η λεπτοσπείρωση. Κάνουν ζημιές σε κτίρια, εγκαταστάσεις, καλλιέργειες, σοδιές και αποθηκευμένα προϊόντα. Είναι από τα πιο πολυπληθή θηλαστικά στον πλανήτη με ιδιαίτερες ικανότητες και παμφάγα. Τα ποντίκια τρέχουν, αναρριχώνται, πηδούν και σκαρφαλώνουν με ιδιαίτερη ευκολία. Με εξαίρεση την όρασή τους, όλες οι υπόλοιπες αισθήσεις τους είναι ανεπτυγμένες σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Το πρόβλημα θα λυθεί με μυοκτονία και επαγγελματική απολύμανση για ποντίκια. Ο μόνος τρόπος να εξολοθρεύσετε τα ποντίκια είναι αυτός. Σας προσφέρουμε αποτελεσματική απολύμανση για ποντίκια. Με ειδικά σκευάσματα, δολωματικούς σταθμούς και κόλλες τα ποντίκια εξοντώνονται ολοκληρωτικά. Τα ειδικά προϊόντα μας που σκοτώνουν τα τρωκτικά, είναι όλα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο η υγεία ανθρώπων και κατοικίδιων ζώων και συνάμα είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Επίσης, στη μέθοδο της απολύμανσης για τα τρωκτικά περιλαμβάνεται η τοποθέτηση καπνιστικών σε αποχετεύσεις και φρεάτια καθώς αυτά είναι συνήθως οι κυριότερες εστίες των ποντικών. Η εμπειρία μας σε συνδυασμό με την εξειδίκευση των συνεργείων της, σας εγγυώνται σίγουρα αποτελέσματα. Όλες οι εφαρμογές συνοδεύονται από πιστοποιητικά που αναφέρουν ακριβώς τα σκευάσματα που χρησιμοποιήθηκαν και ποια ακριβώς μέθοδος ακολουθήθηκε.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Στα τέλη Δεκεμβρίου του 2019 στην πόλη Γιουχάν της Κίνας έγιναν οι πρώτες αναφορές κρουσμάτων οξέως αναπνευστικού συνδρόμου. Το Κινεζικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νόσων, εντόπισε έναν καινούριο ιό ως νοσογόνο παράγοντα. Και κάπως έτσι μπήκε στη ζωή μας ο νέος κορωνοϊός SARS CoV-2 που προκαλέι την ασθένεια covid-19. Η επιδημική έξαρση είχε ταχεία εξέλιξη πλήττοντας όλες τις χώρες του κόσμου. Σύντομα λοιπόν ανακηρύχθηκε σε πανδημία με όλη την παγκόσμια ιατρική κοινότητα να παρακολουθεί σε καθημερινή βάση τον ιό ώστε να καταφέρει να εντοπίσει τη θεραπεία του. Η Ευρωπαϊκή Ένωση καταγράφει την πλήρη πορεία του κορωνοϊού από την ημέρα έναρξης της πανδημίας αλλά και τις κινήσεις που κάνουν τα κράτη μέλη της για τη διασφάλιση της υγείας των πολιτών τους. Η χρήση μάσκας σε όλους τους κλειστούς χώρους, η προσωπική υγιεινή, η τήρηση της απόστασης και οι απολυμάνσεις είναι τα μέτρα που θα πρέπει να λάβουμε όλοι μας.

Όλα είναι απολύτως εφικτά για όλους μας. Η γραμμή και οι συστάσεις είναι ίδιες για όλους. Τηρούμε τα μέτρα και προστατεύουμε την υγεία μας και την υγεία των αγαπημένων μας προσώπων. Στον αγώνα μας αυτό, πολύ σπουδαίος σύμμαχος είναι οι ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ. Γιατί ο κορωνοϊός πλανάται στον αέρα αλλά κάθεται και επάνω στις επιφάνειες. Με τη σωστή απολύμανση για κορωνοϊό και τα κατάλληλα φάρμακα, μειώνουμε σίγουρα τις πιθανότητες να προσβληθούμε. Δραστηριοποιούμαστε πάρα πολλά χρόνια στον τομέα των απολυμάνσεων. Ξέρει ακριβώς τι πρέπει να γίνει στο χώρο σας προκειμένου να καταπολεμήσετε ιούς και μικρόβια αυτών. Όλα τα προϊόντα και τα φάρμακα για την απολύμανση για κορωνοϊό που χρησιμοποιούμε είναι τελευταίας γενιάς, επίσημα πιστοποιημένα και εγκεκριμένα ώστε να μην είναι βλαβερά για την υγεία σας και το περιβάλλον. Οι τεχνικοί της εξειδικεύονται στον τομέα των απολυμάνσεων και θα σας προσφέρουν σίγουρα εγγυημένη ποιοτική εργασία.