ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. Για αποφράξεις στην Αγία Παρασκευή προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στα αποχετευτικά δίκτυα σπιτιών και επιχειρήσεων. Εξειδικευόμαστε στους καθαρισμούς, τις συντηρήσεις και τις αποφράξεις των αποχετεύσεων. Ανεξάρτητα από το είδος και το μέγεθος του. Από μία απλή απόφραξη έως έναν απαιτητικό, επαγγελματικό καθαρισμό σε ένα μεγάλο δίκτυο εγκαταστάσεων αποχετευτικού συστήματος. Για εμάς είναι το ίδιο, καθώς θα χειριστούμε κάθε περίπτωση με την ίδια συνέπεια και επαγγελματισμό.

24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

Ξεβουλώνουμε όλες τις αποχετεύσεις άμεσα!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Παρέχουμε ανταγωνιστικές και επαγγελματικές υπηρεσίες σε προσιτές τιμές. Η τεχνική μας ομάδα διαθέτει τεχνογνωσία και εμπειρία, που μας επιτρέπουν να σας προσφέρουμε εγγυημένη ποιότητα στης δουλειά μας. Με την πάροδο των ετών, έχουμε καταφέρει να προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών. Αυτό αποτελείται από το αφοσιωμένο προσωπικό μας, την απαράμιλλη ποιότητα των παροχών μας καθώς και την εγγύηση πλήρους ικανοποίησης.Μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη τους αν παρατηρήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα. Διατηρούμε έναν στόλο από οχήματα εξοπλισμένα με μηχανήματα εξειδικευμένης και προηγμένης τεχνολογίας. Οι τεχνικοί μας είναι έμπειροι και εξειδικευμένοι με υψηλά προσόντα και τους περισσότερους τους έχουμε στη διάθεσή μας, πολλά χρόνια.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Θέλοντας να εξασφαλίσουμε τη σωστή λειτουργία της αποχέτευσης σας, να μεγιστοποιήσουμε το χρόνο ζωής των σωληνώσεων σας και να μειώσουμε στο ελάχιστο την πιθανότητα μελλοντικών ζημιών, σας προτείνουμε τακτική, προληπτική συντήρηση αποχέτευσης στις σωληνώσεις του δικτύου της αποχέτευσης και επαγγελματικούς καθαρισμούς στο αποχετευτικό δίκτυο. Είμαστε σε θέση να εξυπηρετεί κατοικίες, πολυκατοικίες, εμπορικά μαγαζιά, γραφεία, δημόσιες υπηρεσίες κλπ καθώς λειτουργούμε πάνω από 4 δεκαετίες και ειδικευόμαστε σε όλα τα είδη των υπηρεσιών αποχέτευσης και ανεξάρτητα από το πρόβλημα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε, έχοντας στη διάθεση μας υπερσύγχρονα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας (μηχανήματα υδροβολής με υψηλή πίεση νερού, ψηφιακές κάμερες επιθεώρησης και διάγνωσης, ριζοκοπτικά μηχανήματα κ.α.). Η 40χρονη πείρα μας στο χώρο των αποχετευτικών συστημάτων μας δίνει το δικαίωμα να σας εγγυηθούμε το καλύτερο αποτέλεσμα, με το μικρότερο δυνατό κόστος, άμεσα, γρήγορα και οριστικά.

Αποφράξεις Αγία Παρασκευή

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΠΛΟΙΩΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Είμαστε σε θέση να επαναφέρουμε την εύρυθμη λειτουργία της αποχέτευσης και πάλι. Εμπιστευτείτε μας και πολύ γρήγορα θα επιστρέψετε στην καθημερινότητά σας. Επιλύστε το πρόβλημα στην αποχέτευση προτού αυτό γιγαντωθεί. Η εταιρεία μας θα σας βοηθήσει με οποιοδήποτε πρόβλημα αποχέτευσης σε όλη την Αττική με τρόπο που προκαλεί όσο το δυνατόν λιγότερες διακοπές στη λειτουργία της. Από τη στιγμή που θα καλέσετε την εταιρία μας, είστε ήσυχοι ότι κάθε δυσάρεστη κατάσταση και ανησυχία ανήκει στο παρελθόν. Δεν υπάρχει πρόβλημα στα αποχετευτικά δίκτυα που να μην μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε. Ορισμένες από τις εργασίες που μπορούμε να εκτελέσουμε περιλαμβάνουν:

 • ΒΟΥΛΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
 • ΒΟΥΛΩΜΕΝΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
 • ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
 • ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
 • ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
 • ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

24ωρη εξυπηρέτηση

Είναι στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο! 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες, Χριστούγεννα και Πάσχα. Με ένα τηλεφώνημά σας οι τεχνικοί μας έρχονται άμεσα στον χώρο του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Κάθε πελάτης για εμάς είναι ξεχωριστός και μοναδικός. Και με την ηθική μας αποδεικνύουμε καθημερινά την αγάπη μας για τις εργασίες που προσφέρουμε. Καλέστε μας τώρα και αναφέρετε το πρόβλημα που υπάρχει στη δική σας αποχέτευση. Μετά το πέρας της εργασίας θα καταλάβετε την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε και τη σκληρή μας δουλειά.

Γνωρίζουμε την περιοχή στην Αγία Παρασκευή και δρούμε έχοντας μεγάλη εμπειρία στις ιδιαιτερότητές της. Έχοντας τεράστια εμπειρία και σύγχρονα μηχανήματα σας απαλλάσσουμε από όλες τις δυσλειτουργίες των αποχετεύσεων σας. Με ένα απλό τηλεφώνημα είμαστε δίπλα σας. Αποφράξεις 365 ημέρες τον χρόνο άμεσα και υπεύθυνα δίπλα σας.

Υπηρεσίες αποφράξεων

Απόφραξη Αποχετεύσεων σε Αγία Παρασκευή Αττικής

ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΣΑΣ

Διαθέτουμε την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – 210 68 52 718, ΤΚ 15344

Πληροφορίες Αγίας Παρασκευής

Η Αγία Παρασκευή είναι δήμος στην περιφέρεια του Βορείου Τομέως της Αθήνας, εκτεινόμενος στο ανατολικό άκρο του αθηναϊκού πεδίου έως τους ορεινούς όγκους του Υμηττού. Η έκταση της περιοχής υπολογίζεται σε 7,935 τ.χμ. (5,64 τ.χμ. κατοικημένη) και ο μόνιμος πληθυσμός της σύμφωνα με την απογραφή του 2011 ανέρχεται στους 59.704 κατοίκους, με πυκνότητα 7.524 ατόμων ανά τ.χμ. και υψόμετρο κέντρου 206 μ.

Η δημιουργία του οικισμού χρονολογείται τις πρώτες δεκαετίες του 20ου αιώνα, το 1929 αποσπάσθηκε από τον δήμο Αθηναίων ως κοινότητα. Μετέπειτα ως δήμος το 1963, αναπτυσσόμενος αρχικά ως παραθεριστικός προορισμός του Χαλανδρίου.

Οικιστικό κέντρο αποτελεί η κεντρική πλατεία με τον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής, ενώ κεντρικός οδικός άξονας είναι η οδός Αγίου Ιωάννου η οποία και συνδέει τη Λεωφόρο Μεσογείων με τον περιφερειακό δακτύλιο του Υμηττού. Εμβληματικά κτίρια της Αγίας Παρασκευής θεωρούνται το Αμερικανικό Κολέγιο Deree, το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος», ο Ναός της Αγίας Παρασκευής, και το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει η Μονή του Άγιου Ιωάννη του Κυνηγού. Επίσης ο Δήμος διαθέτει αθλητικές υποδομές με ένα απ’ τα μεγαλύτερα γήπεδα για την περιοχή να είναι το Δημοτικό Γήπεδο Αγίας Παρασκευής, και ακολουθεί το Κλειστό Γυμναστήριο Κοντοπεύκου, που φιλοξενούν και τις τοπικές ομάδες της πόλης. ΤΚ 15342