ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ. Με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας προσφέρουμε γρήγορες και αποτελεσματικές υπηρεσίες καθαρισμού, συντηρήσεων και αποφράξεων αποχετευτικών συστημάτων, για να κρατήσει τη λειτουργία των δικτύων των αποχετεύσεων σας, στο βέλτιστο επίπεδο. Τόσο στο σπίτι, όσο και στην επαγγελματική σας στέγη, για τις Αποφράξεις στα Βριλήσσια προσφέρουμε τις κατάλληλες λύσεις για ένα αποτελεσματικό και αποδοτικό σύστημα των αποχετευτικών σας εγκαταστάσεων. Οι τεχνικοί μας μπορούν να καθαρίσουν μπλοκαρισμένες υδρορροές όλων των μεγεθών μικρές και μεγάλες, με εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, για να διασφαλίσουμε ότι δεν υπάρχει περαιτέρω ζημιά. Είμαστε οι ταχύτερη, οικονομικότερη και σίγουρη λύση για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

Ξεβουλώνουμε όλες τις αποχετεύσεις άμεσα!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Χρησιμοποιούμε σύγχρονες μεθόδους και καταπολεμάμε ριζικά την παρουσία των προβλημάτων των αποχετεύσεων, με τον ασφαλέστερο τρόπο για την υγεία σας και την προστασία του περιβάλλοντος. Η ομάδα μας αποτελείτε από επαγγελματίες τεχνικούς με μεγάλη εμπειρία και άριστη τεχνογνωσία και ποτέ δε θα σας προσφέρουν μια υπηρεσία που δε χρειάζεστε. Στις Αποφράξεις στα Βριλήσσια είμαστε σε θέση να χειριστούμε και τα πιο σύνθετα προβλήματα στις εγκαταστάσεις της αποχέτευσής σας. Οι τεχνικοί μας αντιμετωπίζουν κάθε ζήτημα ανεξάρτητα από το μέγεθος της βλάβης, με την ίδια σοβαρότητα και επαγγελματισμό.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ – ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

Στις αποφράξεις στα Βριλήσσια είμαστε απολύτως αξιόπιστοι και οι έμπειροι τεχνικοί μας, σας παρέχουν γρήγορη και φιλική εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε την περιοχή των Βριλησσίων και των βορειοανατολικών προαστίων της Αττικής από τη δεκαετία του 1980. Ένα άλλο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό μας είναι η ακλόνητη δέσμευση για τον έλεγχο της ποιότητας. Αυτός περιλαμβάνει διπλό έλεγχο και δοκιμές σε όλες τις εργασίες της, ενώ ο πελάτης είναι παρόν. Προσφέρουμε με αυτόν τον τρόπο μια απόλυτη εγγύηση ικανοποίησης. Διακρινόμαστε για την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, την αφοσίωση, την άμεση επίλυση τυχόν προβλημάτων και τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες:

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ – 24 ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Βρισκόμαστε καθημερινά στη διάθεσή σας, όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Είμαστε πάντα εδώ για να σας βοηθήσουμε. Ακόμη και αν το μόνο που χρειάζεστε είναι να συζητήσουμε τις ανησυχίες σας. Καλέστε το τηλεφωνικό μας κέντρο τώρα στο 210 80 000 14. Εμείς θα είμαστε κοντά σας άμεσα και γρήγορα, έτοιμοι να σας βοηθήσουμε με τον αποτελεσματικότερο και πιο οικονομικό τρόπο.

Πολλά πράγματα που μπορεί να πάνε στραβά σε ένα ακίνητο. Ένα από τα πιο δυσάρεστα προβλήματα που μπορεί να συμβούν είναι μια φραγμένη αποχέτευση. Λόγω της θέσης του αποχετευτικού δικτύου που δεν είναι εμφανές, δεν δίνουμε την απαραίτητη σημασία και προσοχή. Αυτό λοιπόν έχει ως συνέπεια την δημιουργία πολλών προβλημάτων. Θα καταλάβετε ότι υπάρχει πρόβλημα όταν θα ακούτε κάποιο γουργούρισμα, όταν υπάρχει μια άσχημη μυρωδιά ή όταν νερά και ακαθαρσίες βγαίνουν προς τα έξω. Η πρόληψη είναι πάντα καλύτερη από την θεραπεία. Αν υποψιάζεστε έστω και το παραμικρό, καλέστε μας το συντομότερο δυνατό, για να αποφύγετε σοβαρά προβλήματα, συμπεριλαμβανομένων και πραγματικών κινδύνων για την υγεία. Εάν παρατηρήσετε στον νεροχύτη σας, στην τουαλέτα, στον νιπτήρα, κτλ ότι τα νερά δυσκολεύονται να φύγουν, το πρόβλημα είναι πιθανό να είναι στο εσωτερικό του ακινήτου.

Αποφράξεις Βριλήσσια – Συντήρηση αποχέτευσης

Οι αποχετεύσεις μας συνήθως φράζουν από τα λίπη, από τρόφιμα, από τρίχες από τα λουτρά και τα ντους και είδη οικιακής χρήσης που πέφτουν σε τουαλέτες και νιπτήρες. Χρησιμοποιούμε αξιόπιστες και ενδελεχείς μεθόδους για να εντοπίσουμε την αιτία ή τις αιτίες των μπλοκαρισμάτων και την επίλυση του προβλήματος, λαμβάνοντας ιδιαίτερη μέριμνα για την αποφυγή ενόχλησης σας. Από τις πιο σημαντικές εργασίες είναι η συντήρηση αποχέτευσης. Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, θα συζητήσουμε τι προκάλεσε το πρόβλημα μαζί σας. Θα σας δώσουμε συμβουλές για να μην παρουσιάζεται το πρόβλημα συνεχώς. Για να αποφύγετε τέτοιου είδους δυσάρεστες καταστάσεις στο μέλλον, μπορείτε να σας προτείνουμε ανάλογα με την κατάσταση του δικού σας αποχετευτικού δικτύου, τακτικές μηνιαίες, δίμηνες, τρίμηνες, τετράμηνες ή και εξάμηνες συντηρήσεις. Έτσι θα είστε ήσυχοι και δε θα βρεθείτε αντιμέτωποι ξανά με ένα τέτοιο ξαφνικό πρόβλημα.

Ωστόσο, εάν το πρόβλημα προκαλείται από εξωτερικούς παράγοντες προς την ιδιοκτησία σας, ανάμεσα στο σπίτι και το αποχετευτικό σας σύστημα, μπορεί να προκαλείται από ρίζες και φύλλα δέντρων ή άλλα οργανικά υπολείμματα. Σε κάποιες περιπτώσεις χρησιμοποιούμε την κάμερα υψηλής ευκρίνειας στο εσωτερικό των σωληνώσεων για να αποφύγετε σκαψίματα. Έτσι εντοπίζουμε την ακριβή θέση του προβλήματος.

ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

Γιατί να μας επιλέξετε για ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ;

Γνωρίζουμε την περιοχή και δρούμε έχοντας μεγάλη εμπειρία στις ιδιαιτερότητες της. Έχοντας τεράστια εμπειρία και σύγχρονα μηχανήματα σας απαλλάσσουμε από όλες τις δυσλειτουργίες των αποχετεύσεων σας. Με ένα απλό τηλεφώνημα είμαστε δίπλα σας 365 ημέρες τον χρόνο, άμεσα και υπεύθυνα.

Αποφράξεις Αποχετεύσεων στα Βριλήσσια Αττικής

ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΣΑΣ

Διαθέτουμε την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ – 210 80 000 14 – ΤΚ 15235

Πληροφορίες περιοχής Βριλήσσια

Τα Βριλήσσια είναι αστική περιοχή και δήμος στην περιφέρεια του Βορείου Τομέως Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής. Καταλαμβάνουν έκταση 3,8 τ.χμ., έχουν πληθυσμό 30.741 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2011 και αναπτύσσονται σε υψόμετρο κέντρου 295 μ. Η περιοχή είναι άρρηκτα συνδεδεμένη ιστορικά με το Πεντελικό όρος ενώ η δημιουργία του παραδοσιακού οικισμού ανάγεται στο 1930 στη θέση Πάτημα για την αποκατάσταση ακτημόνων προσφύγων καλλιεργητών, εντασσόμενος στα διοικητικά όρια της τότε Κοινότητος Χαλανδρίου μεταξύ Παλλήνης, Αθήνας και Κηφισιάς.

Πυρήνας του σύγχρονου συνοικισμού είναι ο Ιερός Ναός Αναλήψεως του Κυρίου στην κεντρική πλατεία και καθίσταται προσβάσιμος μέσω του σιδηροδρομικού δικτύου από τους σταθμούς του Μετρό και του Προαστιακού Πεντέλης και Δουκίσσης Πλακεντίας, στους ομώνυμους κόμβους 12 και 13 της Αττικής Οδού. Πέραν του παραδοσιακού πολεοδομικού κέντρου, λοιπούς επισκέψιμους χώρους συνιστούν η Πλατεία Μίκη Θεοδωράκη, η Πλατεία Βριλησσού, η Πλατεία Κωνσταντίνου Τσάτσου του Ακαδημαϊκού, το Κέντρο Νεότητος Μάνου Χατζηδάκι, η Πλατεία Κύπρου, Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, Σεφέρη, Καλλιανίου, Ανδρόνικου και πολλοί άλλοι μικροί χώροι πρασίνου. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η παραρεμάτια ζώνη των Αμαζόνων επί της ανατολικής ρεματιάς.

Το Άλσος Βριλησσίων Μ. Κάλλας φημίζεται για το ιδιαίτερο φυσικό κάλλος της περιοχής, ενώ το Αττικό Πάρκο Βριλησσίων-Χαλανδρίου και το παρκο της Ρεματιάς αποτελούν τακτικό τόπο συνάντησης και αθλοπαιδιών.