ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ 210 68 52 718

Η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ 210 68 52 718 προσφέρει 24ωρη εξυπηρέτηση για την απόφραξη, καθαρισμό και συντήρηση των αποχετεύσεων και την επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος αντιμετωπίζετε στην περιοχή του Γέρακα αλλά και σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής. Ο κύριος σκοπός της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ είναι να προσφέρουμε σε όλους τους πελάτες μας ποιοτική, αποδοτική και αξιόπιστη εξυπηρέτηση με στόχο την 100% ικανοποίησή σας.Οι τεχνικοί της εταιρείας Αποφράξεις Γέρακας είναι άρτια εκπαιδευμένοι και καταρτισμένοι σε τεχνικές που σχετίζονται με μηχανήματα υδροβολής υψηλής πίεσης και την είσοδο σε περιορισμένους χώρους. Όλα τα οχήματα της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ είναι εξοπλισμένα με μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας για όλες τις μορφές των μπλοκαρισμάτων, αφαίρεση ριζών, κάμερες υψηλής ευκρίνειας και οτιδήποτε άλλο για την επίλυση όλων των αποχετευτικών προβλημάτων.

Εργασίες απόφραξης στο Γέρακα

Εργασίες απόφραξης στο Γέρακα

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ – 24ΩΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ στην διάρκεια όλου του 24ώρου, ημέρα και νύχτα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες, Χριστούγεννα και Πάσχα. Το πελατολόγιο μας αυξάνεται συνεχώς χάρη στην σκληρή δουλειά και την εμπιστοσύνη που όλοι εσείς μας έχετε δείξει. Το μεγαλύτερο ποσοστό των πελατών της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ προέρχεται από ευχαριστημένους πελάτες που μας έχουν συστήσει σε συγγενείς, φίλους και γνωστούς. Αισθανόμαστε πολύ περήφανοι κάθε φορά που μια εργασία ολοκληρώνεται και εσείς είστε ικανοποιημένοι. Τηλεφωνήστε μας και ένας από τους ευγενικούς υπαλλήλους του τηλεφωνικού μας κέντρου θα σας εξυπηρετήσει άμεσα. Αναφέρετε το πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί στην αποχέτευσή σας και θα σας καθοδηγήσουμε. Η Αποφράξεις Γέρακας είναι δίπλα σας!

ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ

 1. ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΟΙΚΙΑΣ ΓΕΡΑΚΑΣ
 2. ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΓΕΡΑΚΑΣ
 3. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΓΕΡΑΚΑΣ
 4. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΕΡΑΚΑΣ
 5. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΓΕΡΑΚΑΣ
 6. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΓΕΡΑΚΑΣ
 7. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΠΛΟΙΩΝ ΓΕΡΑΚΑΣ
 8. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΕΡΑΚΑΣ
 9. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΓΕΡΑΚΑΣ
 10. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΓΕΡΑΚΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ θα κάνουμε τα πάντα για να επαναφέρουμε την εύρυθμη λειτουργία της αποχέτευσης και πάλι. Μην αφήνετε κανένα πρόβλημα να μεγαλώνει. Και σε καμία περίπτωση μην προσπαθήσετε να κάνετε κάτι μόνοι σας. Τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ θα σας βοηθήσει με οποιοδήποτε πρόβλημα αποχέτευσης σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ με τρόπο που προκαλεί όσο το δυνατόν λιγότερες διακοπές στη λειτουργία της. Ορισμένες από τις εργασίες που μπορούμε να εκτελέσουμε περιλαμβάνουν:

 • ΒΟΥΛΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ
 • ΒΟΥΛΩΜΕΝΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΓΕΡΑΚΑΣ
 • ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ ΓΕΡΑΚΑΣ
 • ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΓΕΡΑΚΑΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΓΕΡΑΚΑΣ
 • ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΓΕΡΑΚΑΣ
 • ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΓΕΡΑΚΑΣ

Γιατί Αποφράξεις Γέρακας;

Στην Αποφράξεις Γέρακας γνωρίζουμε την περιοχή και δρούμε έχοντας μεγάλη εμπειρία στις ιδιαιτερότητες της. Αποφράξεις Γέρακας. Έχοντας τεράστια εμπειρία και σύγχρονα μηχανήματα σας απαλλάσσουμε από όλες τις δυσλειτουργίες των αποχετεύσεων σας. Με ένα απλό τηλεφώνημα είμαστε δίπλα σας… Αποφράξεις στον Γέρακα 365 ημέρες τον χρόνο. Άμεσα και υπεύθυνα δίπλα σας.

ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ

ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ – ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ

Αποφράξεις Αποχετεύσεων Γέρακας Αττικής

Αποφράξεις Φρεατίων Γέρακας – 210 68 52 718
Απόφραξη Νεροχύτη Γέρακας – 210 68 52 718
Απόφραξη Υδροροής Γέρακας – 210 68 52 718
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Γέρακας – 210 68 52 718
Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Γέρακας – 210 68 52 718
Καθαρισμός Φρεατίων Γέρακας – 210 68 52 718
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα – 210 68 52 718
Μηνιαίες Συντηρήσεις Γέρακας – 210 68 52 718
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Γέρακας – 210 68 52 718

Αποφράξεις Γέρακας επικοινωνία: 210 68 52 718, ΤΚ 15344

Πληροφορίες περιοχής Γέρακα

Ο Γέρακας είναι δημοτική κοινότητα και έδρα του Δήμου Παλλήνης της Περιφερειακής ενότητας Ανατολικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής, ανήκει στο Βορειοανατολικό άκρο του Πολεοδομικού Συγκροτήματος της Αθήνας, και αποτελεί Βόρειο Προάστιο των Αθηνών. Ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 29.939, η έκταση σε 11 τ.χμ. και η πυκνότητα σε 2,722 κάτοικοι ανά τ.χμ. σύμφωνα με την απογραφή του 2011. Γνωστές συνοικίες του Γέρακα είναι ο Γαργηττός, ο Σταυρός κι η Μπαλάνα.

Το 1966, ένας μικρός οικισμός πλησίον της Λεωφόρου Λαυρίου μέσα στα νταμάρια επιχειρεί ανεπιτυχώς να αποσπασθεί από την Παιανία και να αναγνωρισθεί ως “Κοινότητα Γλυκών Νερών”, με επεισοδιακό τρόπο. Παράλληλα, την ίδια προσπάθεια επιχειρεί και άλλη μία μικρή αγροικία Μακεδόνων και Ηπειρωτών το 1967 επί της Λεωφόρου Μαραθώνος, πλησίον του παλαιού σιδηροδρόμου που διέρχεται στη διαδρομή από την Αθήνα προς το Λαύριο. Συγκροτείται η τοπική επιτροπή και επισκέπτεται τη Νομαρχία με το αίτημα δημιουργίας “Κοινότητας Γέρακα”, επίσης χωρίς επιτυχία.

Την ίδια στιγμή, στην άλλη πλευρά του Υμηττού, η γειτονική πόλη της Αγίας Παρασκευής γνωρίζει μεγάλη οικιστική ανάπτυξη καλύπτοντας την έκταση μέχρι και το άκρο του βουνού. Ο Δήμος Παλλήνης από τα ανατολικά φαίνεται επίσης να έχει κατοχυρώσει το δίκαιο κέντρο της αρχαίας ιστορίας του στην Κάντζα και η Παιανία φαίνεται να αποκόπτεται πλέον από το άκρο του λεκανοπεδίου. Το 1969 με νέα δικαστική απόφαση γεννιέται η νέα κοινότητα “Γλυκών Νερών Αττικής” στην έκταση μεταξύ Γέρακα και Δήμου Παιανίας.

Γέρακας

Top