ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ. Σας προσφέρουμε μοναδικές λύσεις στο πρόβλημα που ονομάζεται αποφράξεις. Δραστηριοποιείται στο χώρο των καθαρισμών, των συντηρήσεων και των αποφράξεων των αποχετεύσεων. Διαθέτουμε την εμπειρία και τα υπερσύγχρονα τεχνολογικά μέσα ώστε να δρα με ακρίβεια και ταχύτητα λύνοντας κάθε πρόβλημα. Είμαστε υπερήφανοι για την επαγγελματική και διακριτική εξυπηρέτηση μας. Πιστεύουμε ακράδαντα σε μια επαγγελματική προσέγγιση, όχι μόνο όσον αφορά την παροχή μιας υπηρεσίας, αλλά και για τη δημιουργία σχέσεων με τους πελάτες μας. Μέσα από την εμπειρία και την εκπαίδευση, οι τεχνικοί μας έχουν πολύτιμες γνώσεις των τελευταίων μεθόδων των αποχετευτικών δικτύων. Έτσι μας δίνουν τη δυνατότητα να προσαρμόσουμε αποτελεσματικά σχέδια για κάθε περίπτωση και την αυτοπεποίθηση για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

Ξεβουλώνουμε όλες τις αποχετεύσεις άμεσα!

Αποφράξεις Χαλάνδρι

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ – ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Η φιλοσοφία μας είναι οι υπηρεσίες να παρέχονται πριν τα προβλήματα κάνουν την εμφάνιση τους. Και προσφέρουν τις πιο αποτελεσματικές και ασφαλείς λύσεις αντιμετώπισης των ανεπιθύμητων καταστάσεων στα αποχετευτικά συστήματα. Εδώ και 40 χρόνια η παράδοσή μας στην άμεση ανταπόκριση, η ποιότητα των υπηρεσιών διαχείρισης προβλημάτων στις αποχετεύσεις πραγματοποιείται μέχρι σήμερα από το προσωπικό μας. Των εκπαιδευμένων και αφοσιωμένων τεχνικών μας. Κάθε ένας από τους εξαιρετικά έμπειρους τεχνικούς μας είναι εκπαιδευμένοι στις σύγχρονες μεθόδους, τη σωστή χρήση του εξοπλισμού και συντήρησης. Και πάντα είναι πρόθυμοι να σας απαντήσουν σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε σχετικά με τα προβλήματα που εμφανίζονται στις αποχετεύσεις στο σπίτι ή την αποχέτευσή σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Για να παραμένει το αποχετευτικό σας δίκτυο απαλλαγμένο από προβλήματα, σας προτείνουμε μηνιαία, τριμηνιαία ή κάθε άλλη τακτική, προληπτική συντήρηση στις γραμμές της αποχέτευσης. Κατόπιν τηλεφωνήματος, αναφέροντας το πρόβλημα σας μπορούμε να επισκεφτούμε τον χώρο σας και να σας ενημερώσουμε για το τι ακριβώς συμβαίνει και άμεσα να σας προτείνουμε και να δώσουμε λύση. Σας παρέχουμε τις ταχύτερες και πιο αξιόπιστες υπηρεσίες συνδυάζοντας πάντα την κορυφαία ποιότητα. Οι εργασίες που σας προσφέρουμε βασίζονται στις τελευταίες επιστημονικές έρευνες και εξελίξεις ώστε να έχουμε στη διάθεση μας τις πιο καινοτόμες τεχνικές και μηχανήματα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ – ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

Καλώντας μας λαμβάνετε υπηρεσίες που είναι δύσκολο να συγκριθούν. Μην απορείτε όμως! Για απόφραξη λεκάνης, απόφραξη νιπτήρα, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη υδρορροών, άντληση υδάτων, διάγνωση με κάμερα, ξεβούλωμα μπανιέρας, αφαίρεση ριζών με ριζοκοπτικά, κ.α. Με τη σκληρή δουλειά καταφέραμε και καθιερωθήκαμε ως μια από τις καλύτερες εταιρίες στον χώρο μας και εσείς μας εμπιστευτήκατε καθώς η φήμη μας εξαπλώθηκε από στόμα σε στόμα, από ευχαριστημένους πελάτες μας. Κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε την αντιμετωπίζουμε ως μια ευκαιρία για να αποδείξουμε και στους εαυτούς μας την αξία των λόγων μας.

Οι αποχετεύσεις είναι κάτι που κανείς δε σκέφτεται ιδιαίτερα και αυτό μέχρι να συμβεί κάτι. Αν όμως συμβεί τότε είναι το μόνο που σκεφτόμαστε. Και όχι άδικα. Είναι βρώμικες και τρομερά δύσοσμες. Ας το παραδεχτούμε, μπορούν να γίνουν ένας εφιάλτης και χωρίς το αποχετευτικό δίκτυο δεν μπορούμε να ζήσουμε.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ – ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε δίνοντας άμεση λύση. Ακόμη και αν έχετε κάποια απορία καλέστε μας για να το συζητήσουμε. Θα σας δώσουμε συμβουλές για να αποφεύγετε τέτοιου είδους αποχετευτικά προβλήματα, μπορούμε να σας προτείνουμε τακτικές προληπτικές συντηρήσεις ανάλογα με τις ανάγκες και την κατάσταση του δικού σας αποχετευτικού δικτύου. Με αυτόν τον τρόπο δε θα βρεθείτε αντιμέτωποι με άσχημες καταστάσεις. Μερικές από τις πιο κοινές αιτίες που φράσσουν οι αποχετεύσεις μας είναι τρίχες, φύλλα και ρίζες δέντρων, λίπη, υπολείμματα συσσωρευμένων τροφίμων και διάφορα άλλα αντικείμενα. Όλα αυτά επηρεάζουν τη σωστή λειτουργία του αποχετευτικού συστήματος. Είμαστε στον τομέα των αποχετεύσεων για πάνω από 30 έτη και έχουμε συναντήσει στο πέρασμα τους χιλιάδες περιπτώσεις. Έχουμε δοκιμάσει πολλές και διαφορετικές μεθόδους και εξοπλισμό για να βρούμε τα πιο αποτελεσματικά.

24ωρη εξυπηρέτηση

Καλέστε μας ανά πάσα στιγμή με άμεση εξυπηρέτηση. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων όλο το 24ωρο. 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Θα είμαστε μαζί σας σύντομα μετά το τηλεφώνημα σας. Οι ευγενικοί και φιλικοί τεχνικοί μας θα λειτουργήσουν αποτελεσματικά και θα σεβαστούν την ιδιοκτησία σας. Γνωρίζουμε την περιοχή και δρούμε έχοντας μεγάλη εμπειρία στις ιδιαιτερότητες της. Με ένα απλό τηλεφώνημα είμαστε δίπλα σας 365 ημέρες τον χρόνο. Άμεσα και υπεύθυνα κοντά σας.

Αποφράξεις Αποχετεύσεων Χαλάνδρι Αττικής

ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΣΑΣ

Διαθέτουμε την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ210 80 000 14 ΤΚ 15233

Πληροφορίες περιοχής Χαλάνδρι

Το Χαλάνδρι είναι αστική περιοχή και δήμος του Βορείου Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής, με 74.192 κατοίκους το 2011 και έκταση 10,805 τετρ.km. Αποτελεί σημαντικό οικιστικό κέντρο του συγκροτήματος των Αθηνών και διακρίνεται για το άρτιο ρυμοτομικό του σχέδιο, το εκτενές δίκτυο πεζοδρόμων και ποδηλατοδρόμων και για τη μακρά παράδοση των κατοίκων του στο εμπόριο.

Με ιστορική έδρα την αρχαία Φλύα, τόπο καταγωγής του Ευριπίδη και υψόμετρο που κυμαίνεται μεταξύ 185-230, το Χαλάνδρι είναι προσβάσιμο από σημαντικούς αυτοκινητοδρόμους όπως η Αττική Οδός, η Κηφισίας και η Μεσογείων και εξυπηρετείται μεταξύ άλλων από τους σταθμούς του Μετρό και Προαστιακού, Χαλάνδρι, Πλακεντίας και Νομισματοκοπείο. Ο δήμος αποτελεί μέλος στο Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπλασης του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), στο Σύνδεσμο του Βορείου Τομέως για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη (ΣΒΑΠ) και στα όριά του εδρεύουν σημαντικές ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις και πρεσβείες. Συνορεύει με το Μαρούσι, τα Βριλήσσια, το Νέο Ψυχικό, την Αγία Παρασκευή, και το Δήμο Παπάγου-Χολαργού. Με την εφαρμογή της νέας διοικητικής διαίρεσης της χώρας κατά το Πρόγραμμα Καλλικράτης το 2011 ουδεμία μεταβολή επήλθε στο δήμο, σύμφωνα με το άρθρο 1,§ 5.1.Β αυτού, στα επίσημα στοιχεία του οποίου εμφανίζονται οι συνοικίες του Πολυδρόσου και της Φραγκοκκλησιάς.