ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων Μελίσσια

Συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων Μελίσσια

Συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων Μελίσσια

Μηνιαίες, εξάμηνες ή ετήσιες συντηρήσεις εξαρτώνται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα και την κατασκευή αυτού. Με την συντήρηση της αποχέτευσης μπορούμε να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση και να μην χρειαστούμε κάποια σημαντική απόφραξη. Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, προλαβαίνουμε τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής. Συντηρήσεις

Αναλαμβάνουμε:

Συντηρήσεις αποχετευτικού δικτύου στα Μελίσσια

σε πολυκατοικίες. σχολειά, εργοστασιακούς χώρους, αθλητικές εγκατάστασης, δημοσιά κτίρια.

Δείτε τις πρόσφορες απόφραξης στα Μελίσσια

 Η διαδικασία συντήρησης αποχετευτικού δικτύου Μελίσσια

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει η μηνιαία συντήρηση του δικτύου αποχέτευσης, θα σας αποσταλεί αντίστοιχη αίτηση αμέσως μετά τον προγραμματισμό εργασίας μέσω E-mail, φαξ ή διανομέα και η οποία θα πρέπει να αποσταλεί πίσω σε εμάς υπογεγραμμένη. Στις περισσότερες των περιπτώσεων κοστίζει από 10 έως 25 ευρώ μηνιαίως (συμπ.φ.π.α. ) και παρέχεται ενημερωτικό δελτίο στον διαχειριστή μετά από κάθε επίσκεψη. Πριν από την έναρξη κάθε συνεργασίας θα πρέπει να εκτελεστεί αρχικός γενικός καθαρισμός. Όλες οι έκτακτες επισκέψεις που μπορεί να χρειαστούν πραγματοποιούνται εντελώς δωρεάν! Σε περίπτωση μεμονωμένου έκτακτου καθαρισμού αποχέτευσης / απόφραξης βρισκόμαστε άμεσα κοντά σας οπουδήποτε με μία τηλεφωνική ή ηλεκτρονική παραγγελία σας.

Έχοντας μεγαλώσει στα προάστια της Αττικής, κατανοούμε τις ειδικές απαιτήσεις των κατοίκων τους. Έχουμε πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας και βοηθάμε τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις των Μελισσίων. Δουλεύουμε γρήγορα και αποτελεσματικά και μπορούμε να παρέχουμε τέλεια αποτελέσματα, κάθε φορά. Συντηρούμε δίκτυα αποχέτευσης σε:

  • πολυκατοικίες
  • οικίες
  • στρατόπεδα
  • σχολεία
  • νοσοκομεία
  • επιχειρήσεις
  • δημόσιους οργανισμούς
  • βιομηχανίες κ.α

Η τακτική συντήρηση και η πρόληψη είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποφευχθούν μελλοντικές καταστροφές. Ρωτήστε μας και θα σας ενημερώσουμε και θα σας προτείνουμε ένα πρόγραμμα σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες. Οι τεχνικοί της επιχείρησής μας είναι εδώ και παρέχουν τις υπηρεσίες στο αποχετευτικό σας δίκτυο γρήγορα και αποτελεσματικά. Επίσης προσφέρουμε:

Top