ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Φραγμένες αποχετεύσεις και σιφόνια: αιτίες και αντιμετώπιση

Φραγμένες αποχετεύσεις και σιφόνια: αιτίες και αντιμετώπιση

Φραγμένες αποχετεύσεις και σιφόνια: αιτίες και αντιμετώπιση

Φραγμένες αποχετεύσεις μπορεί να προκληθούν από:

  • Τα υπολείμματα σαπουνιού, λιπών και τροφών μπορούν να συσσωρευτούν και να φράξουν τους σωλήνες τις κουζίνας ή τις κάθετες στήλες αυτής
  • Οι τρίχες από τα μαλλιά, τα σαπούνια και τα πουριά επίσης δημιουργούν πρόβλημα στις σωληνώσεις της τουαλέτας και στις κάθετες στήλες της
  • Μικροαντικείμενα και μικροσκοπικά παιχνίδια μπορεί να φράξουν κάποιον σωλήνα μέσα στην αποχέτευση
  • Χαρτιά τουαλέτας, μωρομάντηλα και σερβιέτες είναι επίσης οι συνήθης «ύποπτοι» σε μια βουλωμένη αποχέτευση

Πως διαπιστώνουμε όμως ότι κάτι συμβαίνει στις αποχετεύσεις;

  • Όταν στον νεροχύτη ή στη μπανιέρα παραμένουν λιμνάζοντα νερά και η αποστράγγιση αυτών γίνεται αργά.
  • Όταν από τα σιφόνια και τα φρεάτια αναδύονται άσχημες μυρωδιές.
  • Όταν παρατηρήσουμε σκουριασμένους σωλήνες.

Το πρώτο βήμα για την πρόληψη των ζημιών στην αποχέτευση είναι να διατηρούμε καθαρά φρεάτια και σιφόνια. Χρειάζεται δηλαδή μια καθημερινή σωστή συντήρηση από εμάς, προτού βρεθούμε αντιμέτωποι με ένα σοβαρό πρόβλημα αποχέτευσης.

Ας δούμε λοιπόν κάποιους κανόνες που πρέπει να ακολουθούμε για να έχουμε ένα καθαρό δίκτυο αποχέτευσης…

Φραγμένες αποχετεύσεις
Φραγμένες αποχετεύσεις

Πετάμε ΠΑΝΤΑ τα υπολείμματα των τροφών, τις τρίχες και τα χαρτιά στον κάδο απορριμμάτων . Πάντοτε καθαρίζουμε από τα υπολείμματα τροφών και λιπών τα πιάτα πριν τα πλύνουμε. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να μην ρίχνουμε ποτέ λίπος ή λάδι μέσα στο νεροχύτη της κουζίνας. Τα λάδια και τα λίπη κολλάνε στα τοιχώματα των σωλήνων και πολλές φορές τον φράζουν. Μπορεί να νομίζουμε ότι τα μωρομάντηλα και τα καθαριστικά πανιά δεν θα φράξουν την τουαλέτα όμως στην πραγματικότητα είναι οι κυριότερες αιτίες σε μια βουλωμένη αποχέτευση. Τα πετάμε λοιπόν ΠΑΝΤΑ στα σκουπίδια και ΠΟΤΕ στη λεκάνη της τουαλέτας. Μετά το μπάνιο ή το ντους απομακρύνουμε τις τρίχες των μαλλιών και τα υπολείμματα σαπουνιών από τη μπανιέρα και τα πετάμε επίσης στον κάδο απορριμμάτων.

Καλέστε σήμερα την Αποφράξεις Μελίσσια

Όταν προκύψει όμως βλάβη τότε θα πρέπει να καλέσουμε τους ειδικούς. Εκείνοι, έχοντας την εμπειρία και τα κατάλληλα μηχανήματα είναι σε θέση να αποκαταστήσουν κάθε είδους τέτοια ζημιά. Επίσης, καλό θα ήταν να προγραμματίσουμε μαζί τους και μηνιαία συντήρηση ώστε να έχουμε πάντα το κεφάλι μας ήσυχο και να μην ψαχνόμαστε όταν έρθουμε αντιμέτωποι με το πρόβλημα…

Σήμερα υπάρχουν πολλές εταιρείες απόφραξης και συντήρησης αποχετευτικών δικτύων και αγωγών αρκεί να ρίξουμε μια ματιά στο ίντερνετ. Σημαντικό όμως είναι να επιλέξουμε την πιο κατάλληλη και αξιόπιστη από αυτές.

Η εταιρεία Αποφράξεις Μελίσσια, έχοντας στο ενεργητικό της πάνω από 40 χρόνια δραστηριότητας στο χώρο των αποφράξεων σε όλη την Αττική, είναι η μόνη που μπορεί να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα άμεσα, αξιόπιστα και αποτελεσματικά!

Η Αποφραξεις Μελισσια, διαθέτει άρτια εκπαιδευμένα συνεργεία, εξοπλισμένα με υπερσύγχρονα μηχανήματα που αποκαθιστούν κάθε πρόβλημα και δίνουν λύση μια για πάντα και οριστικά! Εξυπηρετεί όλα τα βόρεια προάστια Αττικής καθώς διαθέτει πολλά υποκαταστήματα. Γι’ αυτό και θα βρεθεί στο χώρο σας 15΄αφού καλέσετε στο τηλεφωνικό της κέντρο.

Αποφράξεις Μελίσσια για ότι αφορά:

Η Αποφρακτική Μελίσσια είναι στη διάθεσή σας ολόκληρο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, Κυριακές και αργίες.

Εξυπηρετεί οικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία, εστιατόρια, νοσοκομεία, δημόσιους, ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους.

Σχολιάστε